NEWBORN, GEZINS- EN ZWANGERSCHAPFOTOGRAFIE PORTFOLIO.

TIJDLOOS, WILD & PUUR

INTIEME, EMOTIONELE & GEVOELVOLLE FOTOGRAFIE 
GERICHT OP NEWBORN, MOEDERSCHAP EN STELLEN.

TESTIMONIALS

LIEVE WOORDEN VAN ONVERGETELIJKE MENSEN

LIEVE WOORDEN

Als je je afvraagt hoe het is om met mij samen te werken, hier zijn enkele vriendelijke woorden van mijn eerdere klanten. Je kunt ook mijn 5-sterren Google-recensies bekijken. hier.

Zeer goede fotoshootervaring met Ara! Vanaf het moment dat we contact kregen verliep alles (communicatie en voorbereiding) soepel en ontspannen. Onze eerste ontmoeting was ook erg leuk, Ara is gastvrij en vriendelijk. Ze heeft de juiste tactiek om je comfortabel te maken voor de shoot. We zijn op een hele leuke locatie geweest, zij heeft de shoot begeleid en er was ook ruimte voor eigen ideeën en persoonlijke wensen. Echt een leuke ervaring en we kunnen 100% een zwangerschaps- en liefdesshoot bij Ara aanbevelen. Bedankt voor het vastleggen van dit speciale levensmoment van ons.

Twee geweldige familie fotoshoots gehad met Ara, één op een binnenlocatie en één op een buitenlocatie. Mijn familie en ik zijn niet gewend om professioneel gefotografeerd te worden, maar Ara zorgde ervoor dat we ons altijd ontspannen en op ons gemak voelden. Ik waardeerde Ara’s manier om de fotoshoots te regisseren enorm door ons simpelweg vragen te stellen, zodat we altijd het gevoel hadden dat we een leuk gesprek hadden met een vriend in plaats van te poseren voor foto’s. Dit resulteerde in zeer natuurlijk ogende foto’s.

Ik waardeerde haar scherpe oog voor detail (met betrekking tot verlichting maar ook met betrekking tot de gebruikte kleding en accessoires), haar kalme en geduldige houding en haar vermogen om langdurige herinneringen op een leuke en ontspannende manier vast te leggen.

We waren zeer tevreden over hoe de fotoshoots zijn gegaan en over de foto’s die we hebben ontvangen! Dankjewel Ara!

Ontzettend blij met de beelden van Ara. Je werkt professioneel en tegelijkertijd ben je zeer benaderbaar. We voelden ons meteen op ons gemak. Je hebt de emotie prachtig vastgelegd. Foto’s van ons gezin, onze 2 zonen en samen met mijn man op een door jou voorgestelde locatie. Bedankt Ara, deze foto’s zijn heel speciaal voor ons!

Araceli is een hele lieve, gepassioneerde en intuïtieve fotograaf. Ze heeft een scherp oog voor details en licht. Ze beweegt mee met het moment en weet precies de juiste shots te vinden. Ze wist ons gezin van 5 (toen ik nog zwanger was van onze jongste dochter) mooi op de foto te krijgen. Goede herinneringen… bedankt!