Nog vragen?

Veelgestelde vragen

Als je wilt chatten of een fotoshoot wilt boeken, klik dan op het tabblad “boeken” hierboven en vul het formulier in (zorg ervoor dat je e-mailadres correct is!). Als je eerst wilt chatten, laat het me weten, ik whatsapp/e-mail graag met je.

Zodra je een datum hebt geboekt via de kalender, stuur ik je een boekingsmail met daarin een brochure en een factuur. Zodra je de aanbetaling van € 150 hebt betaald, is je sessie geboekt!

Ik hou van fotograferen in de ochtend, als de zon net op is en in de avond als de zon wat lager staat. De beste tijd voor licht! Vooral het golden hour is mooi, het geeft een mooie warme en zachte sfeer op de foto’s. Bij een binnenshoot spreken we af in de ochtend. Als u een specifiek verzoek heeft, kunt u mij een e-mail sturen om dit te bespreken.

We ontmoeten elkaar op onze bestemming en schieten in de omgeving. Ik leg jullie waardevolle momenten samen vast. Mijn stijl van fotograferen is ongeposeerd en veel natuurlijk om de echte verbinding, liefde en emotie vast te leggen. Ik laat het je weten zodra we een volledige set afbeeldingen hebben en we kunnen inpakken!

Ik kijk tijdens de shoots niet naar de tijd om te zien hoe lang de shoot duurt, of het korter of langer duurt dan ingeschat, dat is voor mij geen probleem. Een buitensessie duurt ongeveer 60-90 minuten. Indoor newlife kan ongeveer 2-3 uur duren.

Maak je geen zorgen! Boek je een shoot bij mij, dan help ik je graag met de styling. Zodra je geboekt hebt, ontvang je een digitale brochure met informatie over wat je moet dragen, meenemen en wat je kunt verwachten. Ik creëer een kleine klantengarderobe met jurken voor mensen die er een willen dragen. Binnenkort beschikbaar!

Ik ben gevestigd in Culemborg, maar bestrijk graag andere mooie plekken. Fotoshoots kunnen op elke gewenste locatie plaatsvinden. Zowel thuis als op een mooie plek in de natuur. Ik heb een aantal locaties die binnen mijn reistijd en reiskosten vallen. In mijn folder geef ik je wat tips over mooie plekjes in de buurt.

Eerlijk gezegd, maak je er geen zorgen over. 90% van de mensen die ik heb gefotografeerd, dacht dat ze zich ongemakkelijk zouden voelen voor de camera en geen van hen heeft er ooit ongemakkelijk uitgezien. Ik doe mijn best om je eerst op je gemak te laten voelen en een ontspannen en leuke omgeving voor de shoot te creëren. Wees jezelf, wees aanwezig en geniet van deze momenten met elkaar. Ik zorg voor de rest 🙂

Als je zelf nog spullen in gedachten hebt, neem die dan mee. Laat het me ook van tevoren weten als je een specifieke visie in gedachten hebt. Denk er voor baby’s en kinderen aan om wat neutraal speelgoed mee te nemen waarmee je graag op de foto’s wilt staan.

Natuurlijk kan je dat! Er is een optie om wel of niet te delen in uw contract dat mij toestemming geeft om uw afbeeldingen op mijn website of sociale media te delen. Lees deze aandachtig door.

In NL is er vaak kans op regen. Ik hou ervan om bij elk weer de beste herinneringen aan je te maken, dus als je denkt dat je van het avontuur kunt genieten, laten we ervoor gaan! Anders kunnen we het verzetten naar de dichtstbijzijnde datum.

Elke sessie is anders, ik fotografeer minimaal 200 en soms kunnen het er meer dan 400 zijn. Binnen 3 weken ontvang je alle foto’s, bewerkt in kleur en zwart-wit, die we in de sessie maken (300-400 foto’s) , behalve degene die wazig lijken of gelijk zijn. Over smaken is niets geschreven, wie kan dan beter dan jij je favoriete foto’s kiezen?

Nee, ik behandel je foto’s en video als waardevolle kunst. Ik zou je nooit iets willen geven dat niet het eindproduct is.